Westelijk Handelsterrein (Scheepvaartkwartier), Van Vollenhovenstraat 15, 3016 BE Rotterdam +31 10 225 0705

OverRosso

Comfortfood& Streetfood

In de mooiste en hipste zaak van Rotterdam, met als doel weer heerlijk ongedwongen en BETAALBAAR genieten van wereldgerechten waar we allemaal dol op zijn.
Weg met de Goji bessen en tarwegras en weer genieten van “guilty-pleasures” die niet alleen heerlijk zijn maar ook bomvol smaakexplosies zitten.
Rosso gaat jou verrassen met Comfort & Street gerechten zoals je ze nooit eerder proefde! Bijvoorbeeld creative handmade hotdogs met verse ingrediënten, ultra spicy Vietnamees vlees, kip masala op zijn best, spaghetti met kaviaar, tosti met kreeft en Rosso fish&chips.
De lekkerste wereldgerechten van de hoogste kwaliteit gemaakt door onze topkok Lars.
Wij tonen je een andere dimensie van deze Street & Comfort wereldgerechten.
Toegankelijk, betaalbaar en hemeltergend lekker. Voor iedereen!

Reserveren

Een ideale avond uit met partner, collega’s of zakenrelaties. De plek om als het goed moet zijn maar wel anders. Want wij zijn Rosso.

Uw reservering kunnen wij zowel aan tafel als aan de bar noteren. Heeft u voorkeur voor een tafel of voor een plekje aan onze dinerbar laat het ons even weten.

Direct reserveren


Parkeren

Parkeren? De parkeergarage onder de Erasmusbrug ligt op loopafstand van 10 minuten van Rosso en je kunt vanaf 18.00 uur gratis parkeren op de Parklaan nabij de Veerhaven (ook 10 minuten loopafstand).

Je kunt ook gebruik-maken onze valetparking; bel naar Rosso als je voor de deur staat van het WHT en wij parkeren je auto op onze eigen parking.


Nieuwsbrief